Kersten Assurantiën maakt van sparen een feest!

Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweek. Bij Kersten Assurantiën, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Oeffelt is het van 14 tot en met 18 oktober een feest voor kinderen.

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij een leuk cadeautje uitkiezen en direct mee naar huis nemen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen. En JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf. Een afspraak is niet nodig. Iedereen kan gewoon binnenlopen om een rekening te openen.

Nieuws
Datum: 10-10-2019

Kinderspaarweek van 14 tot en met 18 oktober

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is
JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staan wij als Zelfstandig Adviseur ook klaar.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is.” vertelt Robert Kersten van Kersten Assurantiën.  

Van harte welkom
Iedereen is van 14 tot en met 18 oktober welkom bij Kersten Assurantiën. Robert Kersten geeft aan: “Kom naar ons kantoor aan de Lietingsestraat 1 in Oeffelt tijdens de feestelijke Kinderspaarweek. We laten dan ook graag JongWijs zien.” Om een rekening te openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. De koffie en de cadeautjes staan klaar!

Voor meer informatie en de actievoorwaarden, kijk ook op www.regiobank.nl.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.