Maatregelen in verband het Coronavirus

Het Coronavirus houdt ons bezig en verspreidt zich weer in een rap tempo. Maatregelen nemen om verspreiding te beperken zijn onontkoombaar. Uiteraard ook vanuit onze kant als Kersten Assurantiën. 

Nieuws
Datum: 16-03-2020

Wij houden ons aan de richtlijnen, zoals​ het RIVM en onze overheid voorschrijft. Onze medewerkers werken wisselend vanuit thuis of op kantoor,  met zo min mogelijk fysiek contact.  

We zijn u nog steeds graag van dienst!   

Afspraken met u als relatie zullen we, daar waar het kan, via telefoon, email of online via 'Teams', laten plaatsvinden. Indien het écht niet anders kan zal een afspraak plaatsvinden bij ons op kantoor en zullen we de gewenste afstand tussen personen in acht nemen. 

Ons kantoor is in principe voor fysiek bezoek gesloten (vanaf 15 dec.).   

Spoed (kas-) transacties t.b.v. Regiobank en andere baliehandelingen kunnen, na het maken van een afspraak, op kantoor uitgevoerd worden. 

Indien u als relatie (milde) gezondheidsklachten heeft zullen we echter een fysieke afspraak niet toe staan. 

Hoe kunnen we elkaar helpen? 

Stel uw vraag zoveel mogelijk via mail. Uw mail kan gestuurd worden naar: info@kerstenassurantien.nl 

Ook kunt u bellen naar 0485-361738. Omdat onze kantoorbezetting minimaal is kunnen de wachttijden wat langer zijn dan normaal. 

Onze collega's proberen met alle mogelijkheden die ze hebben, zo snel mogelijk antwoord te geven op uw vraag.  

Heb begrip voor elkaar en volg de richtlijnen die de overheid voorschrijft. Door samen hieraan gehoor te geven zorgen we ervoor dat dit virus ons niet klein krijgt. 

Wij wensen u een goede gezondheid toe! 

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies?

Heeft u naar aanleiding van informatie op deze pagina een vraag of wilt u persoonlijk advies? Vul dan het onderstaande reactieformulier in of neem contact met ons op. 

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.