Wat doen wij

Geluk of pech heeft u niet in de hand, maar goede verzekeringen kunt u laten regelen!

Ons advies begint met het in kaart brengen van uw risico's en uw (eventueel) bestaande verzekeringen. Welke zijn overbodig, welke moeten worden aangepast en welke verzekeringen zijn voor u onmisbaar? Als alle gegevens boven water zijn, ontvangt u een compleet overzicht, waar we dan samen over kunnen praten.

Als persoonlijk adviseur vertegenwoordigen wij uw belangen. Het voordeel daarvan blijkt bij een schade of als er iets anders aan de hand is. Wij gaan dan meteen aan de slag. Zorgen voor de papieren, beantwoorden vragen, kortom, wij nemen u alle verzekeringszorgen uit handen.

Bij ons bent u geen nummer in de computer, maar een vaste relatie. We kennen u en uw situatie, en zijn altijd bereikbaar.

Wij behartigen uw verzekeringsbelangen actief. Dus informeren we u regelmatig over interessante veranderingen in het aanbod van de maatschappijen. Welke nieuwe mogelijkheden zijn gunstig voor u? Maar actief beheer houdt meer in. U krijgt ook tips en aanwijzingen voor het voorkomen van schade. Want dat is altijd beter dan genezen. U ziet, actief advies is heel wat anders dan u jaarlijks alleen maar premie te laten betalen.

Naast uw verzekeringen zijn wij u ook graag van dienst als het gaat om uw hypotheek, oudedagsvoorziening en spaar- en beleggingsmogelijkheden. Combineert u deze voorzieningen met een goed pakket verzekeringen dan weet u zeker dat uw financiële huishouding goed geregeld is.

Onze voordelen kort voor u samengevat:
 

 • Gemak
  Wat is gemakkelijker dan één adviseur, één aanspreekpunt waarmee u alle verzekerings- en hypotheekzaken prettig en gedegen kunt regelen?
 • Onafhankelijkheid 
  Wij zijn niet gebonden aan één maatschappij en geven u dus een objectief advies.
 • Deskundigheid 
  U profiteert van onze jarenlange kennis en ervaring.
 • Service 
  Wij staan voor een perfecte service, met als uitgangspunt een actief beheer van uw complete verzekeringspakket.
 • Snelle schade-afhandeling 
  Een snelle en efficiënte schade-afhandeling heeft voor ons de hoogste prioriteit.
 • Persoonlijk advies
  Ons kantoor staat altijd voor u klaar. Daarbij kunt u rekenen op een compleet advies geheel geënt op uw persoonlijke situatie.

U kunt bij ons op kantoor komen, maar wij komen ook bij de klanten thuis. Of u nu in Oeffelt, Boxmeer, Gennep of Cuijk woont. Ons werkgebied is niet gebonden aan het Land van Cuijk of Noord-Limburg. Wij vertegenwoordigen ook de belangen van onze klanten in bijv. Volkel, Uden en Veghel.

Stel ons gerust uw vraag