Over ons

Kersten Assurantiën is al sinds 1989 actief in de financiële dienstverlening. 
Naast alle mogelijke schade- en levensverzekeringen en hypotheken kunnen wij u ook het gehele financiële dienstenpakket aanbieden.
Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht bij ons kantoor in Oeffelt.

Ons kantoor is lid van de Adfiz. Het lidmaatschap van deze beroepsvereniging staat garant voor professionaliteit en kwaliteit. Tevens dienen onze medewerkers regelmatig te studeren om de kennis op het gebied van de financiële diensten up-to-date te houden.

Uw hypotheek is maatwerk, gebaseerd op uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. De erkend hypotheekadviseur weet hoe hij dit maatwerk moet realiseren. De erkend hypotheekadviseur dient zijn vakkennis voortdurend op peil te houden en de klant een weloverwogen advies te geven.

Als intermediair van RegioBank bieden wij een financieel totaaladvies. Het assortiment bankdiensten is uitgekiend en compleet : sparen, betalen, lenen, hypotheken en beleggen. 
RegioBank is onderdeel van de Volksbank N.V. en staat borg voor een grote mate van zekerheid.

De kennis en ervaring die we in de loop der tijd hebben opgebouwd, maakt dat wij een deskundig en compleet advies kunnen geven, helemaal geënt op uw persoonlijke situatie, een advies op maat. 
Wanneer u vragen heeft of informatie wenst, kunt u ons altijd bellen om een vrijblijvende afspraak te maken. Uiteraard kunt u ook altijd op ons kantoor langskomen. 
Ons uitgangspunt is u een optimale service te verlenen. In het verleden, het heden en de toekomst staat voor ons de klant centraal.

Stel ons gerust uw vraag

Wij nemen de regelgeving met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en hechten veel waarde aan de bescherming van uw privacy. Bekijk hier ons Privacy statement.